Log in
Jij wilt helemaal
nergens aan vast zitten
Anders was je wel in loondienst gebleven.

Pim is niet alleen heel lui. Hij houdt ook erg van z’n vrijheid. Een vaste baan is niks voor hem, met koetjes en kalfjes bij een koffie-automaat doe je hem geen plezier en hij bepaalt het liefst z’n eigen tijden. Daar herken jij je vast in. Omdat jullie allebei zo op elkaar lijken, snapt Pim ook dat je niks voelt voor vastigheid bij een parkeerabonnement. Een maandje, da’s lang genoeg om het samen leuk te vinden – en dan kan je daarna altijd nog verlengen.

Wat je misschien ook deelt met Pim: een gezond soort gierigheid. Het leven van een ZZP-er is immers al duur genoeg. De telefoonrekening, de boekhouder, de kopjes koffie door het hele land en niet te vergeten onze vrienden van de Belastingdienst.

Van een beetje zuinig doen is nog nooit iemand doodgegaan. Niet dat Pim ze niet laat rollen, maar hij haalt altijd weer ergens de beste deal vandaan. Hij zoekt net zo lang tot-ie z’n zin heeft, en aan komt rijden in een BMW 7-serie met de uitstraling van een veel te veel verdienende advocaat. Maar waar hij minder voor betaalt dan een Toyota Aygo in de private lease. Omdat hij andere ZZP’ers liever ook het vel niet over de oren trekt, en een beetje aan de lange termijn denkt, is een abonnement van ZZParking heel erg te betalen. Om niet te zeggen: spotgoedkoop. Je gelooft het niet, maar van die paar tientjes in de maand kan Pim zelf ook nog heel leuk eten. Dus maak je over hem maar geen zorgen, en schaam je niet.

Doe maar, drukken op die knop. Voordeliger vind je het nergens.

Toch eerst het naadje van de kous weten? Lees onze vaak gegeven antwoorden.