Log in

Het Team

Pim van der Deure
CEO
Een betere (eind)baas dan Pim van der Deure kunnen we ons bij ZZParking niet wensen – een en al aandacht voor de mens achter het personeelslidnummer.
Pim van der Deure
CFO
Gelukkig wordt Pim bijgestaan door een ervaren CFO: Pim van der Deure. Als Pim Pim niet zou hebben, zou er meer uitgaan dan binnenkomen. Houden dus, die man.
Pim van der Deure
Account Manager
Altijd één vast contactpersoon voor al onze klanten: Pim van der Deure is er voor in de wieg gelegd. Vergeet geen verjaardag van z’n klanten en is onvermoeibaar bezig de service nog verder te verbeteren.
Pim van der Deure
Sales Manager
Weinigen die het weten, maar voor Al Pacino’s speech in Glengarry Glenn Ross stond onze salesmanager model: Pim van der Deure. Pim loopt dan ook al een tijdje mee, maar is razor sharp. In zijn klauwen ontkom je niet aan een handtekening.
Pim van der Deure
Parking Assistent
Zo vaak zul je niet bij ons op kantoor komen. We hebben immers geen kantoor. Mocht het onverhoopt toch een keer nodig zijn, dan zorgt onze Pim van der Deure ervoor dat je auto vlekkeloos geparkeerd wordt. Gratis.
Pim van der Deure
Boekhouder
Met zoveel personeel, zijn er natuurlijk ook behoorlijk wat bonnetjes. Om die, en de facturen, allemaal netjes te verwerken, komt Pim van der Deure 3 dagen per week bij ons op kantoor.
Pim van der Deure
Office Manager
Pennen, paperclips, printpapier, cartridges, een vers bloemetje op de vergadertafel. Het hoort er allemaal bij op een professioneel kantoor. Dat hebben we niet. Dus wat we met Pim als Officemanager doen is ons nog elke dag een raadsel.
Pim van der Deure
Koffie meneer
Pim van der Deure weet als geen ander hoe Pim, Pim, Pim, Pim en Pim allemaal het liefst hun koffie drinken. Kom één keer bij ons langs en van jou onthoudt-ie het ook de rest van z’n leven.
Pim van der Deure
Stagiair
Je moet ergens beginnen. En bij ZZParkting geven we jong talent graag een kans. De komende 6 maanden is dat aan Pim van der Deure. Dat gaat tot nu toe prima – alleen die discipline. Daar mag nog aan eh… gewerkt worden.
Pim van der Deure
Receptionist
Als laatste in het rijtje, maar eigenlijk het belangrijkste van iedereen. Niet voor niets ook de eerste met wie je in contact komt: receptiebeest Pim van der Deure. Won ooit de eerste prijs voor Beste Telefoonstem van Nederland – en terecht.